Како је истакао, није очекивао да ће проћи али је осетио изузетно задовољство када је прошао даље. 

- Постоји доста беса који мислим да сви осећамо. За мене је најздравији начин да то испољавам кроз уметност. Било је доста туге и немоћи у том тренутку. Много је чудно када имате нешто у глави и онда изађете на сцену и онда сваки осећај који сте имали се интензивира. За мене је у том тренутку било јако лековито, имало је ту ноту коју сам желео да пренесем. Драго ми је да су људи то препознали - додао је Лука.

Упркос томе што није веровао, млади уметник није одустао од свог наступа: 

- Нисам очекивао, иако сам то доживео на проби. Како срастам са овом пажњом, коју добијам ово време, видео сам разне ствари које су помутиле то како се осећам. Мислио сам, самим тим, да можда нећу ни проћи у финале, да никога неће бити брига за мој наступ. Међутим, почео сам мало да верујем у то и хвала Богу, све се дешава како треба. Врло је чудно певати умилно у толикој арени, а да су људи и даље пуни енергије. Баш сам задовољан - рекао је уметник.

Такође је поменуо Ану Ђурић Констракту са којоом је у одличним односима: 

- Другачији смо Констракта и ја. Она је много искуснији уметник, тако да нисам имао много брига, али ја сам тек сада поново почео да се бавим овим. Баш смо причали у тиму, врло је велика ствар за мене да, од плана који сам имао да одем по малим баровима да се полако опуштам, да се то сасече и будем у арени. Није лако и због тога постоји гомила логичних ствари које могу да доведу до мишљења да то неће бити случај да прођем даље. Искрено сам се обрадовао, као и цео тим. Сви смо се држали и говорили: "Јао, не, а толико смо се трудили за овај наступ", тако да, стварно ми је драго - истакао је Лука Блек.

Он је проговорио и о треми и да ли је има уочи финала.

- Немам веће оптерећење, било ми је битно да уђем у финале. Немам ни оптерећење што сам међу фаворитима јер са већином сам јако близак. Неће ми бити тешко да они победе. Мислим да се мој наступ доста разликује од свих наступа и да ћемо се, у том смислу, сигурно издвојити. На добар или лош начин не знам, али бићемо издвојени - сигуран је он.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: