Наташа Шавија и даље је у огромним боловима, од страшних батина због којих је била завршила и у болници. На друштвеној мрежи Инстаграм, несрећна старлета је упоредила своју ситуацију с насилниковом, па обећала како ће још много шта открити "црно на бело, само док прође судски процес" који је тренутно у тој жељи спречава.

Фото: Инстаграм/natasa.savija

 

 

- Када неко каже: "Нико није очекивао од такве добрице, нешто мора да се десило, да чујемо и његову страну приче", занима ме каква то страна приче, забога, може да буде, да оправда ово?! А прича је била у његовој глави, веровали или не - написала је она, па додала:

 

 

- Он здрав, прав, ништа му не фали. Ја - тежак прелом јагодичне кости, око и вилица се спустили (речи доктора и забележено у извештају), хоспитализација, несношљиви болови после операције, инфекција ране испод ока, на све то сваки дан по болницама, инфузије, само кашаста храна и кревет. Видим тренутно на једно око, а исход неизвестан! Траума, кошмари... Косу још не смем да рашчешљам, јер ме боли теме како ме је крвнички чупао - нагласила је, па нагласила како за сваку повреду има и налаз, те извештај специјалисте. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Pravo Lice Estrad/Zadruga Official

 

 

- Је л' вам познато после неког злочина да говоре за злочинца: "Па, био фин, нико то од њега није очекивао"? Тако бих вам усликала извештаје да видите да све што кажем је заиста тако! Али верујте ми! Имам све црно на бело, само због судског процеса не би требало да објављујем. Али доћи ће дан и за то. Волели ме, не волели, мислили о мени лоше, добро, ја нисам битна у причи, ово не сме да се ради! Нико не би хтео да гледа своје дете у овом стању и да мора да га негује као кад га је дизао из пелена. А о стању моје породице да не причам - закључила је она.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова.

БОНУС ВИДЕО: