Њена два највећа квалитета су осјећајност и стпљивост. Има благу нарав, али то не значи да се њом може манипулисати. Ако неко покуша да тестира њене границе, пробудиће њен ватрени темперамент.

Фото: Профимедиа

 

 

Реч је о жени у знаку Бика.

Припаднице овог знака скривају свој темперамент, јер у животу теже равнотежи и сигурности. Нису авантуристе и никада неће ризиковати, ако би то могло да им донесе нагле и велике промене. Самим тим, оне живе у једноличности, а све промене углавном изазивају спољашњи фактори. Жена Бик учи из искуства и никада јој се неће десити да два пута понови исту грешку.

Фото: Профимедиа

 

 

Жена Бик се сматра једном од најоданијих знакова. Самим тим, она никада не срља у везу јер јој је веома важна да у потпуности упозна свог партнера. Тек када буде сигурна да је изабрала квалиетну особу, она ће се упустити у озбиљну везу. А једном када се обавеже, то је најчешће заувек.

Мушкарац који жели да је освоји мора да буде спреман на доста удварања и завођења јер то је пут до срца ове жене. Онај који је освоји од ње ће добити јако пуно јер жени рођеној у овом хороскопском знаку у природи је да се брине за друге, због чега ће се у вези трудити да даје што више све док јој је партнер одан и веран и док јој пружа осећај сигурности и заштите. Многи који су проживели то искуство, описују жену Бика као очаравајућу љубавницу, пише Крстарица.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".