Без најаве и без објашњавања зашто то чини, одједном је нестала из медија, а ово је једина њена изјава за медије након што је напустила телевизију.

Фото: Јутјуб принтскрин/ СамоЗаВасеОци

 

‒ Ни док сам радила и када је требало да стекнем публику, нисам то волела, а сад ми присуство у медијима најмање треба. У другој сам причи, тотално. Борила сам се да слава оде што пре. Ако баш решим да се вратим том послу, онда ћу давати изјаве, сликаћу се, сама, у кухињи, с ципелама... Покушавам да сачувам себе за посао који није јаван.

Са јавне сцене се повукла због стварања породице, и одабира друге професије.

Инес сада има 47 година, а у новембру 2014. године родила је девојчицу којој је дала име Киара. Но, ни тај диван догађај није успео да је наведе да каже коју реч за медије. Судећи по њеном профилу на Инстаграму изгледа да истински ужива у животу далеко од свега, у природи испуњена и срећна.

Остала је упамћена. толико брзо да је постојала и "клетва" која је гласила: "Дабогда долазио до речи као гости код Инес Гавриловић". Али, њено "Недељно поподне" гледаоци нису пропуштали. 

Умела је да направи и инциденте баш као и лапсусе. Једном приликом је Минимаксу честитала прелазак са "Пинка" на "Палму", али никада није добила отказ на телевизији. У једном трентуку решила је да се повуче из јавног живота.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".