Она је истакла да је Слоба певао од малих ногу, а онда додала и да га је родила са вештачким куком.

- Када је био мали, био је мало болешљив, и морали смо једном у болницу, он кад је проговорио, тако је певао песмице... Узму га доктори, сестре, мали Џеј су га звали - каже Драгиња и додаје:

- Било је јако тешко јер сам ја њега родила са вештачким куком, оперисана сам била, тако да сам ја нас петоро... Ма све сам нас, али била сам млада... - каже певачева мајка.

Фото: АТА имагес

 

Драгиња је открила и један детаљ који је до сада био непознат јавности, а то је да Слоба није јединац, већ да његов отац из првог брака има сина и ћерку, који су певачеви полубрат и полусестра, а онда истакла и да су сви живели заједно и да их је она све одгајила.

- Није јединац, из првог брака мој муж има сина и ћерку. То сам ја одхранила, одгајила, поженила, поудавала. Сви су се заједно држали, ја сам рекла не дао Бог да се деси, ето муж је преминуо, да се они морају држати заједно, да рођеније нема него њих двоје - каже искрено Драгиња.

Фото: АТА имагес

 

Она истиче и да је била задужена за васпитање деце те је била управо та која је била строжија.

- Тата је било мало, ја сам била строжија. Ја сам рекла: "Сине, ја не могу да идем нигде, да те пратим у школу и све, пази шта радиш". Стварно, ето ишла сам у школу на родитељске, његова разредна се захвалила да је лепо васпитан, да се види то васпитање из куће - поносно каже Драгиња за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: