Швеђанка Лореен убедљивом победом, и то по други пут, на песми Евровизије, уписала се у историју тог такмичења. Још откако је представила нумеру "Таттоо" и обелоданила да ће поново учествовати на овом престижном такмичењу - стихови су муњевитом брзином освојили публику. Али, мало је познато да крију важну поруку.

Фото: Инстаграм принтскин/Eurovision Song Contest

 

 

Наиме, "Тетоважа" се односи на помисао опраштања од партнера када се веза распадне. Све на сцени имало је посебно значење. Управо сценографија је осликавала Лоринино номадско прекло.

- Ја сам са планина, па сам се осец́ала као да желим да створим ово природно окружење. Прелепи елементи као што су камен, песак и небо и све ове лепе ствари које понекад заборављамо - рекла је победница.

Стухови су писани баш за њу, а аутори су исти они који су креирали и "Еуфорију". А свој наступ на овогодишњој Евровизији у једној, али врло ефектној реченици.

Фото: Јутјуб принтскрин/Eurovision Song Contest

 

 

- Еупхориа је била залазак сунца и месец, док је Таттоо свитање.

Тачно 11 година је прошло откако Шведској донела победу, маестрално отпевавши "Еуворију", која је данима била на врху свих светских топ-листа. Сада се награда нашла опет у рукуама ове власница невероватног гласа, која је својим талентом и храброшћу исписала нову музичку историју.

Тетоважа

Не желим да идем, али душо, обоје знамо, ово није наше време, време је да кажемо збогом, до поновног виђења, јер ово није крај, доћи ће дан, када ћемо наћи пут.

Виолине свирају и анђели плачу, када се звезде поравњају, бићу ту.

Не, није ме брига за све њих, Јер све што желим је да будем вољена, и све до чега ми је стало си ти, залепио си се на мене као тетоважа.

Не, није ме брига за бол, ходаћу кроз ватру и кроз кишу, само да ти се приближим, залепио си се на мене као тетоважа.

Пуштам своју косу, прихватам то кул, имаш моје срце у својим рукама, не губи га пријатељу мој, то је све што имам.

Виолине свирају и анђели плачу, када се звезде поравњају, бићу ту.

Не, није ме брига за све њих, јер све што желим је да будем вољена, и све до чега ми је стало си ти, залепио си се на мене као тетоважа

Не, није ме брига за бол, ходаћу кроз ватру и кроз кишу, само да ти се приближим залепио си се на мене као тетоважа.

Ох, није ме брига за све њих, јер све што желим је да будем вољена, и све до чега ми је стало си ти, залепио си се на мене као тетоважа.

Није ме брига за бол, ходаћу кроз ватру и кроз кишу, само да ти се приближим, залепио си се на мене као тетоважа.

Све о чему бринем је љубав! Ох, ох, ох, све о чему бринем је љубав, залепио си се на мене као тетоважа.

BONSU VIDEO: