Стравичан напад догодио се ноћас око 01.20 сати у дворишту породичне куће у Улици маршала Тита у том месту. Наводно, након свађе, осумњичени малолетник дограбио је секиру и нож и избо М.С. по стомаку, а његову мајку В.С., која му је прискочила у помоћ, изударао по глави.

- Након привођења, осумњичени малолетник потпуно се погубио у полицији. На питање полицајаца зашто је напао друга и његову мајку, дечак је само одмахивао главом - каже добро обавештен извор.

У међувремену, Зрењанинска полиција је саопштила да је ухапсила оца осумњиченог дечака (31) и то због занемаривања и запуштања малолетног лица.

- На кратко је приведена и мајка дечака, али ће против ње кривична пријава бити поднета у редовном поступку, што значи да ће се бранити са слободе - наводи извор.

Секиром ударао мајку и сина

Младић М. С. (17) затечен је у Улици Маршала Тита испред броја 100 са убодним ранама на стомаку. У кући је затечена његова мајка В. С. са повредама главе.

- Њих је секиром напао А. Л. (13) из Радојева. У Ургентни центар Зрењанинске болнице мајци и сину су констатоване тешке телесне повреде опасне по живот - каже извор за медије.

Отац приведен, кривична пријава и против мајке

Како се незванично сазнаје, оцу малолетног дечака К. Л. (31) је одређено задржавање због кривичног дела - запуштања и злостављања малолетног детета.

Кривична пријава у редовном поступку ће бити поднета и против Н. Т. (32), мајке малолетног дечака, и то због кривичног дела - запуштање и злостављање малолетног детета.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: