Певачица Милица Павловић недавно је купила стан на Новом Београду, у насељу "Вест 65" где цена квадрата стана кошта 3.000 евра. Она је стан купила, како каже, од уштеђеног новца од продаје албума "Заувек". 

 

 

- Милица је одувек желела да има свој стан, али је своје снове желела постепено да остварује. Она је каријериста и много је улагала у каријеру, али је дошло време да размишља и о крову над главом. Како је пре него што је постала звезда Гранда живела у околини Лесковца, она је у Београду годинама уназад изнајмљивала стан и делила га са цимерком. Таквом начину живота сада је дошао крај - рекао је извор и открио како се атрактивна певачица одлучила за баш овај стан: 

- По савету пријатеља, а након разговора са архитектом, Милица је одлучила да купи стан у новоизграђеном насељу Wест 65, где квадрат кошта 3.000 евра. У истом насељу станове имају бројне познате личности којима је пре свега битна безбедност, али и добра градња и удобност. То јој је била довољна препорука да се ту скући и гаранција да ће имати приватност - додаје је недавно извор.

 

 

Цена стана износи 270.000 евра, а поред тога Милица је уложила и додатни новац у дизајн ентеријера, око 50.000 евра. Све укупно коштало ју је 320.000 евра. 

У Миличином стану доминира браон и беж боја, док су само трпезаријске столице плаве. Јасно се може видети да је у овај стан уложено много новца, као и да је певачица ангажовала професионалца који се побринуо да сви детаљи у стану изгледају естетски лепо и беспрекорно. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: