Ана Дивац, супруга Владе Дивца нема обичај да привлаци пажњу пратиоца, поготово не својим провокативним издањем.

До изузетка је дошло када је Ана поделила слику са летовања у Црној Гори. Фотографија је настала када је Ана излазила из воде, на себи је имала једноделни црни купаћи костим, црне наочаре, па је својим пратиоцима показала како изгледа.

Коментари на рачин њеног изгледа нису изостали, а многи кажу да је Владе прави срећник што је има поред себе.

Подсетимо, прослављени кошаркаш Владе Дивац и његова супруга Снежана Ана поносни су родитељи троје деце - Петре, Луке и Матије.

 

 

Породица Дивац увек је отворено говорила о томе да је Петра усвојена, а пре неколико дана је Ана Дивац проговорила о ћерки и истакла да никада није бринула о Петрином пореклу.

- Могу да причам само из свог искуства. Имам и биолошку децу и знам да не постоји разлика у љубави. Свесна сам да ми не знамо све о свом пореклу, као и да свака породица носи своју динамику, и зато се никад нисам бринула о Петрином пореклу. Исто је и кад родимо дете, не дође нам са упутством, него следи трагање и повезивање на начин који најбоље знамо као родитељи.

Она је нагласила да себе никада није доживљавала као бољу или племенитију од Петрине биолошке мајке.

- Ниједно своје дете не гледам као савршено, знам им све мане, као и врлине, и све их једнако волим. Петру сам одувек учила да буде захвална својим биолошким родитељима, посебно мајци која је имала храбрости и љубави да је роди и да је да некоме ко ће јој пружити породицу и све што уз то иде. Никада себе као мајку нисам доживљавала као бољу или племенитију од њене биолошке. Нас две смо биле потребне да Петру подигнемо ‒ она да је донесе на овај свет, а ја да је гајим. И мени је то много лепо, да смо на тај начин спојене.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".