Лук Блек се пре четири дана вратио у Србију из Велике Британије, где је нашу земљу представљао на 67. Евровизију. Лука је са песмом "Само ми се спава" освојио 24. место, а певачица Маја Николић је поново ударила на њега и његов наступ. Како истиче, Маја сматра да је његов наступ чист сатанизам.

Фото: В. Данилов

 

 

- Православна Србија. Земља Светог Саве и великих светитеља. Земља Душановог законика и свих светих људи због којих су нам корени на небу и због чега смо и даље живи након свих ратова и свих страдања. И не могу да нас убију, макар сви стали испод једне шљиве. Нек нас остане петоро, опет ће Србија бити до Токија, јер дијаспора нам је огромна - рекла је Маја, па наставила:

Фото: РТС принтскрин

 

 

- У земљи светитеља, дакле, ти пошаљеш на такмичање песму која говори о Луциферу, песму где је тај дечко, Лука, који је наравно само инструмент, није ни довољно паметан, јер да је паметан не би то радио, ставио свевидеће око на крају кореографије као симбол Луцифера - додала је певачица.

Како она тумачи, и почетак и крај наступа носе застрашујућу поруку.

Фото: РТС принтскрин

 

 

- Кореографију је напоравио тако да се рађа у Луциферовој постељици и да око њега вребају сподобе са црвеним очима које желе да га поједу. Људи су везани за Матрикс, као у истоименом филму, конопцима. Дакле управља се људским умом, управља се људима. Након тога он шаље следећу поруку, пошто знамо да је Евровизија сатанско такмичење, јер ништа нормално одатле не долази. Ти људи скидају са Матрикса, они луде јер им он скида конце и порука је: Ја сам победио тако што сам ставио свевидеће око. Мене би било срамота - истакла је Николићева за Курир.

БОНУС ВИДЕО: