Бастијан Швајнштајгер и Ана Ивановић недавно су постали родитељи по трећи пут. Данас важе за један од најстабилнијих парова, али истина је да им на самом почетку није било нимало лако. 

Фото: Профимедиа

 

 

Наиме, када су се упознали, Бастијан је био заузет и то у седмогодишњој вези са лепом Саром Бранднер. Сви су очекивали да њих двоје стану пред олтар, те се у јавности увелико шушкало о "црквеним звонима". Међутим, онда је упознао Ану и све се променило, а својевремено је чак и у филму који је приказан у Бастијанову част када је завршио фудбалску каријеру описан моменат њиховог упознавања.

"Не, хвала, ја сам сам срећно заљубљен", рекао јој је Немац, који је био у срећној седмогодишњој вези с манекенком из Минхена. Међутим, "срећна љубав" трајала је само до 2014. године, а онда се открило да је разлог наша тенисерка. 

 

 

Све је почело када је Ана номиновала Бастијана за ледени изазов, а потом је он узвратио номинацијом њеном брату Милошу, а остало је историја.

Иначе, немачки медији били су немилосрдни према новопеченом пару. Ану су оптуживали да је уништила Бастијанову везу, те да је фудбалера који је наводно требало и да се венча са Саром преотела.

 

 

"На почетку су Бастијан и Ана били само добри пријатељи, а Ана сада не престаје да говори о њему", извештавали су немачки медији тада. Улазили су у детаље о Ани, говорећи како је Бастијан оставио девојку због заводнице са Балкана.

Чак су у немачком таблоиду 2014. ишли толико далеко да су упоредили Сару с Аном. Истакли су да је тенисерка бринета и шкорпија у хороскопу, а да је манекенка плавуша и стрелац.

 

 

При томе су писали да Ана говори руски, енглески, немачки и француски уз свој материњи српски језик, а Сара само немачки и енглески.

Коментарисали су да је тешко одредити колико Сара зарађује, а Ивановић је тада имала зараду од пет милиона евра, док сада према подацима има имовну вредну 16 милиона долара.

 

 

Ишли су толико далеко да су нагласили да Ана има 14 кила више него Сара. Јавност је отворено била на страни манекенке и навијала да врати Бастијана назад, али до тога није дошло.

Сари је раскид са Бастијаном веома тешко пао, али то за њу није био једини болни раскид - након фудбалера запловила је у луку љубави са бизнисменом Михаелом Бајером, али су се разишли након три године. С обзиром на то колико држи до своје приватности, није познато да ли је тренутно заљубљена.

БОНУС ВИДЕО: