- Дуго смо промишљали и донели нимало лаку одлуку да престанемо с радом и вођењем земљишта, објеката и чувањем тениске оазе после више од десет година. Са великом захвалношћу враћамо земљиште Граду Београду.

 
На овом месту је десетине хиљада деце тренирало тенис и заједно са својим родитељима стварало успомене и успехе који ће трајати заувек. Организовали смо седам међународних АТП турнира, један ВТА турнир, добили најбоље оцене за организацију, а најлепшу слику Београда, Калемегдана и Србије слали смо у цео свет. На то смо поносни.
 
Захваљујемо се свим надлежним представницима локалне самоуправе, Града Београда, Влади Републике Србије, Министарству спорта, Тениском савезу Србије, бројним компанијама на огромној помоћи и подршци свих претходних година. Хвала хиљадама људи који су проводили време у тениском центру и заједно са нама напредовали, стварали незаборавне тренутке. На крају, огромну захвалност дугујемо нашим запосленима који су веровали у наш пројекат и визију. Сигурни смо да ће ово место остати спортска душа Дорћола и Београда.
 
Управни одбор наше компаније ће фокус рада усмерити на нове пројекте од којих ће неки наставити да се баве тениским развојем деце и омладине. О томе ће јавност бити благовремено обавештена - истакнуто је у саопштењу компаније Тара 2016 С.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".