Гоца из најбоље намере саветује Бојани да више држи до себе и не попушта мужу превише.

Фото: В.Данилов

 

 

- Могу да причам месец дана на тему љубави. Ја сам увек на почетку везе била своја и такву су ме волели и таква сам се допадала мушкарцима. Међутим, чим се заљубим, ја полудим, нешто се деси са мном и ја моментално почињем да толико улажем у све. Ја сам и мушко и женско, и мама и тата, брат, сестра... Желим да се поставим на сваку позицију, што је јако ружно. Мушкарцу не треба мама, ја сам се уверила да не треба - каже Гоца и додаје:

- Како време одмиче и што сам старија, схватам да сам баш правила велике грешке. Али таква сам и у дружењу, са пријатељима, желим свима да учиним, да буде све под конац и да свима буде потаман, мислим да је то јако ружна особина. Временом смориш, нико не воли да му обуваш чарапе - каже Гоца и открива шта ју је посаветовала једна позната личност:

Фото: АТА имагес

 

- Једна врло паметна особа док сам још била у браку са Зораном рекла ми је нешто поучно: "Ти мораш да имаш неки свој "црни фонд", то што ти да, склони. Памтићеш моје речи једног дана" и ја послушам. Али шта се деси кад си глуп. Скупим неких 1.000 марака, настала нека фрка у кући и ја кажем: "Дођи да видиш шта ја имам" и извадим све како би се похвалила да сам поштена, мислећи да ће ме више волети. Глупача сам! Воли себе, јер ће те више волети твој мушкарац, ништа друго не долази у обзир - поручује Божиновска.

(Старс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".