Наиме Секин првин надимак је био Цеца што се Саши Поповићу није допало. Она је укратко испричала како је дошло до њиховог првог сусрета и њеног преименовања.

"Поповић је хтео да ми уметничко име буде Цвета или Цвија"

"Постоји једна ствар која мислим да ће теби да значи, за твоју каријеру, немој да се зовеш Цеца, промени надимак", рекао јој је Поповић

Сека Алексић једна је од првих јавних личности која је снимила свој ријалити, а сада каже да би то поново урадила.

Ипак, како открива, не би био формат као онај који је снимала.

- То би био другачији формат од онога што постоји и од онога што сам снимала, ''Моја десна рука''. Бавила бих се неким озбиљним пројектом што се тиче вантелесне оплодње, да женама дам ветар у леђа. Не бих снимала мој живот, није ту ништа спектакуларно - казала је недавно Сека, те открила да јој се синови интересују за јавни свет.

Сека је поменула и своје синове, које је успела да добије вантелесном оплодњом. 

- Моја деца воле то, прате многе извођаче. Јаков је особа која још није показала таленат. Он је са својих шест година и те како зрео, сада хоће да буде Тиктокер. Вељко и ја ћемо чинити све да он што мање гледа оне који псују на тој платформи - истакла нам је Сека тада.

 

@seka_aleksic Sitna ali gabaritna! 😂 Od danas nastavljam da se hranim zdravo, dosta se bilo krkalo za vreme praznika. Neka ovaj video bude u cast toga 🥹 @Stanislav Zakić #sekaaleksic ♬ Voli me, ne voli - Seka Aleksić

 

Сека је, иначе, недавно открила како је добила надимак по којем је сви знају.

 

 

- Отишла сам код Саше Поповића да издам албум, мој тадашњи менаџер је био и мој емотивни партнер и рекао је: "Идемо у "Гранд", колико треба ја ћу то све да платим", њему је стало, види колико то волим, зарадиће се и новац... Отишли смо у "Гранд", и на првом састанку однели новац, дали Поповићу он је рекао да нема проблема и онда је рекао: "Постоји једна ствар која мислим да ће теби да значи, за твоју каријеру, немој да се зовеш Цеца, промени надимак. Мора да ти буде неко друго уметничко име". Ја кажем: "Немојте, па сви ме знају као Цеца", а он каже: "Колико ће људи да те зна са другим именом, заборавићеш колико те људи зна као Цецу". Да вам не говорим које је Поповић давао предлоге. - рекла је она и додала:

- Па је л' сам говорила о томе какве ми је давао предлоге? Цвета, Цвија, ја кажем: "Да ли си ти бре нормалан, нећу тако да се зовем". И мене мој брат зове на телефон у том моменту, а брат ме зове Секо и каже: "Секо...", ја кажем: "Зовем те за минут" и кажем Поповићу: "Сека ћу се звати! Зовем се Сека!", и тако је и остало". Кум је брат. Ја сам рекла Сека, Светлана Сека Алексић, супер ми је то, свиђа ми се то, и каже Поповић: "Тооо! Тооо!", она његова реакција. Када сам видела свој први омот, људи моји... Онда сам размишљала да ли ће они људи из Липолиста и сви ови људи сада да знају да сам то ја. Замисите да ја изгубим те људе, да они не знају да сам ја... Како је мој мозак размишљао... Мени је било стало да сви знају да сам то ја, да је то она Цеца на коју су они били поносни, која је талентована, па моји другари из школе, па наставници... Кад су почели да се јављају... Све друго је историја - рекла је Сека Алексић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".