Певачица Јана Тодоровић, ухапшена је на аеродрому у Цириху.

Наиме, певачица је ухапшена јер није имала дозволу за наступ, а пре само неколико дана требало је да наступи у Луксембургу, међутим, она се на слављу није појавила.

Фото: Петар Милошевић, Јутјуб принтскрин/Kurir

 

 

Поводом целе приче огласила се и сама Јана.

- Добро, дешава се и то... Десило се нешто тако, има истине у томе. Ја сам сада слетела на једно место и тражим хотел, било би добро да прво дођем себи, да се смирим, па да коментаришем - започела је Јана.

Јана је требало да наступа заједно са Љубом Аличићем, међутим организатори су јој одмах нашли замену и уместо ње је певала Емини Туфо. Љуба је на наступу поздарвио публику, па је потом, како неки кажу, мало испрозивао колегиницу.

Фото: В. Данилов

 

 

- Ја ништа не узимам здраво за готово. Можда је њему то излетело, можда није тако мислио, а можда га је неко наговорио да тако нешто каже, мада истина је да он нема 5 година да може неко да га наговара, али ја имам супер пријатељски однос са Љубом и поштујем га као колегу. Одрасла сам уз његове песме и ништа му не замерам, чак и да јесте тако нешто рекао, ја му опраштам. Сигурно није био злонамеран - овим је Јана Тодоровић закључила своју изјаву за Србију Данас.

БОНУС ВИДЕО: