Додао је да је био у ремисији, но да му се рак вратио 2020. године. Тражио је друго мишљење, а третман који је добио резултирао је смањењем тумора.

- Дан након моје операције, извадили су ми један тумор, затим су извадили још два која су нашли и још три мала - испричао је Долф у болничкој хаљини.

- Године 2020. сам се вратио у Шведску и имао сам неку врсту рефлукса, нисам знао шта је то па сам урадио магнетску резонанцу. Открили су да око тог подручја има још неколико тумора. Нашли су још један тумор на јетри - испричао је.

Фото: Профимедиа

 

Тумор је нарастао до величине лимуна. - Питао сам колико ми је још остало, мислим да је доктор рекао две до три године, али по гласу сам схватио да мисли да је мање. Мислио сам да је то сигурно то - рекао је.

Подршку му пружа 39 година млађа вереница Ема Крокдал.

- Уста су га јако болела, руке су га болеле и није могао ништа да једе. Била је то борба, губио је на тежини. Схватили смо да је много горе него што смо мислили, почели су да причају о туморима у плућима, желуцу, око бубрега - испричала је.

У то се време шушкало се о кризи у њиховој вези јер су их фотографи неретко снимали нерасположене, но након ове исповести постало је јасно шта се крило иза њихових тужних лица.

Ема је ових дана поделила њихову заједничку фотографију и поручила: - Рећи ћу поново, суперхерој из стварног живота је управо овде. На екрану и изван њега.

Лунгрен иза себе има три брака, а својевремено је проговорио о односу између његових ћерки и Еме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMMA KROKDAL (@emmakrokdal)

- Наш однос развијао се полако, нисмо журили, дали смо себи времена да се упознамо пре него што смо почели да живимо заједно. Што се тиче разлике у годинама, био сам свесан да ће бити помало чудно, можда и непријатно, рећи мојим ћеркама Иди (24) и Грети (20) за Ему. Али срећом, оне су емоционално врло зреле девојке и одмах су је прихватиле. Ако сам ја срећан, и оне су срећне - рекао је.

- Веза с млађом особом може бити прави благослов, нема толико репова и лоших искустава из претходних веза, што је чест случај с нама старијима. Уосталом, неки 20-годишњаци могу бити далеко зрелији од рецимо 40-годишњака, године не значе да је човек нешто научио у животу - истакао је глумац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMMA KROKDAL (@emmakrokdal)

Открио је и да ли Ема и он планирају децу.

- Не знам, видећемо, мораћу то да проверим. Ипак нисам покушавао задњих 20 година, можда би прво требало да урадим неке докторске прегледе - нашалио се.

БОНУС ВИДЕО: