Карлеуша важи за једну од највећих звезда на нашим просторима.

Такође је позната по бритким одговорима и честим сукобима са колегама. На српској сцени је око тридесет година, а њена ћерка Ника је објаснила каква је Јелена приватно. 

- Поносна сам на много људи, али највише сам поносна на свог хероја, а то је моја мама - гласи почетак Никиног писменог састава. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

 

- Захвална сам што имам моју маму у свом животу. Она је највећи херој кога сам икада упознала. Спрема ми сваки дан доручак са најукуснијим специјалитетима, узима ми ствари које сам највише желела, устаје због мене у седам ујутру да би ме спремила за школу. Поносна сам на моју маму, снажнију особу нисам упознала. Ради цео дан и никад није уморна да ми направи вечеру, да ми даје савете и да причамо сатима. Кад порастем, хоћу да будем као моја мама, вешта мудра паметна, духовита и још много тога. Исто тако сам поносна на моју маму што је успешна у свом послу, поносна  сам на њу за све што је постигла у животу. Волим те мама, увек ћеш бити мој број један у свему. Ти си мој херој. - написала је Ника. 

Јелена је ставила фотографију на стори и написала:

- Моја Ника. 

БОНУС ВИДЕО: