Бранка Соврлић је сада обелоданила да је Весни Змијанац њен супруг на почетку каријере дао новац за који је тада могао стан у Београду да се купи.

Звезда деведестих прича да је њена колегиница тада имала хитове, али да није била сигурна у себе.

Бранкин муж, Садик Пашић Паја је био успешан менаџер и ко год да је сарађивао са њим, није се покајао.

- Веома је интелигентан, увек је радио неколико послова, није желео да прима само једну плату. Он је једини менаџер који никада није имао ниједан фијаско. Кад је организовао турнеје, увек је све било пуно. Било је и навалентних певача који су га упорно звали да им помогне да направе солистичке концерте - прича Соврлићева и додаје да је и њеној колегиници помагао на почетку каријере:

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Сарађивао је и са Весном Змијанац. Кад је снимила прву плочу, назвала је Пају да преслуша песме. Заједно смо отишли код ње на Баново брдо. Чуо је њене нумере и рекао да одмах може да јој организује концертну турнеју. Веснин тадашњи муж је био сумњичав и предложио је да буде гошћа на турнеји Халида Бешлића, па тек следеће године да иде сама.

Ипак, Весна је пристала и није се покајала.

Фото: Предраг Митић

 

 

- Међутим, Паја је успео да је убеди! Понудио јој је велику цифру за концерте. Дао јој је толико пара унапред, да је за тај новац могла да купи стан. Гости смо јој били Славко Бањац и ја, а где год да смо певали, било је крцато - закључује Бранка.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: