Вирџинија и Алесандро ће се венчати следећег месеца, тачније 17. јуна, а церемонија ће се одржати у Барију, у Катедрали Монополи, романичкој цркви из 12. века.

Вирџинија је сада на свом Инстаграм профилу одговарала на питања својих пратиоца који нестрпљиво чекају да сазнају детаље венчања.

Она је открила да је венчаницу нашла у једном атељеу, у граду Наполи, у Италији, а ципеле су такође познатог светског бренда.

Вирџинија је похвалила и организаторе који су се потрудили да јој испуне сваку жељу.

 

 

‒ Они су много више од планера венчања. Претходних месеци Елеонора ме је и подржала и издржала. Није лако изаћи на крај са мном јер сам прилично избирљива и желим све да знам одмах. Предомислила сам се 1938492 пута. Али, супер смо сарађивале и сигурна сам да ће све бити онако како сам одувек замишљала. Увек бих изабрала Елеонору - написала је Вирџинија.

Једног пратиоца је занимало да ли ће венчање бити интимније или планирају велику забаву.

‒ Позвали смо само родбину, блиске људе са којима се често чујемо и који су били ту у важним тренуцима. И Алесандро и ја имамо велике породице и много пријатеља, а то значи да неће бити мање од двеста гостију. Срећни смо јер имамо толико људи који нас воле.

Вирџинија је открила ко ће бити кумови. Њени сведоци биће брат Мирослав и сестра Викторија, а Алесандро је такође изабрао сестру и брата. Бурме су израђене од жутог злата са брилијантима, а она је открила где ће ићи на медени месец.

- И Алесандро и ја волимо да свуда водимо Виоланте, не идемо нигде без ње. Иако понекад осетимо потребу да останемо сами, путовање са ћерком дефинитивно је много лепше. Она је нешто најлепше у нашем животу, део је нас. Зато смо изабрали дестинацију на којој могу да уживају и деца. Одлучили смо се за Малдиве. Биће то наш први сусрет са овим архипелагом.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: