Како каже, Ивана заљубила се у године свог супруга, у његово знање и вештине које је стекао годинама, али и авантуристички дух. Својом лепотом је освојила оснивача Гугла,Томаса. 

Пар је 2016. године је добио близанаце. Певачици прија што је Томас снажнији и моћнији од ње. Обоје су склони путовањима и истраживањима нових држава. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Фејсбук принтскрин/Ivana Berendika

 

- Нисам била од оних девојчица које су маштале о принцу на белом коњу. Чини ми се да сам увек била рационалнија од других, па ми се догодило да добијем оно о чему нисам ни размишљала. Томас је у свему на неки начин надмоћнији од мене, што мом балканском менталитету веома прија. Имала сам нешто више среће него други. Поред мене је мушкарац слободног духа, авантуриста који вапи за изазовима. Томас обожава егзотична путовања и екстремне спортове. Отворен је и воли све да проба, а то нас је и спојило. Обоје смо радознали, желимо да откривамо нове земље и културе. Упознала сам га када сам имала двадесет пет и већ тада прошла сам много више од својих вршњакиња. Он је био све оно што ми је у том тренутку требало. Управо његове године, знање, мудрост и харизма учинили су да се истински заљубим - открила је госпођа Јермолук својевремено.

Фото: Јутјуб принтскрин/Фејсбук принтскрин/Ivana Berendika

 

Поред тога што је супруга једног од оснивача "Гугла", Ивана је и успешна дизајнерка накита. Њени модели су омиљени међу светским звездама попут Меган Маркл, Кајли Џенер, Ријане, Ники Минаж, Алише Киз, Миранде Кер и многих других.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: