Саопштење породице преносимо у целости:

"Тог 3. маја завладала је вечна тишина у којој неми од неизлечивог бола и туге свакодневно јецамо за сваким невино настрадалим дететом и за Драганом који је децу са толико љубави пазио. Дубоко и најискреније жалимо и упућујемо саучешће свакој породици због њеног губитка, а који је сваки и наш губитак.

Вечно у тузи."

Подсетимо, К.К., ученик седмог разреда београдске огледне школе "Владислав Рибникар" је трећег маја у школу ушао са очевим пиштољем и убио 9 ученика и чувара школе, а том приликом и ранио 5 ученика и наставницу историје.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Коста Кецмановић #Коста Кецмановић отац #Коста Кецмановић мајка #Основна школа "Владислав Рибникар" #ОШ Владислав Рибникар #масакр ОШ Владислав Рибникар #пуцњава ОШ Владислав Рибникар #настрадала деца ОШ "Владислав Рибникар" #масакр у школи "Владислав Рибникар" #ђаци из ОШ Владислав Рибникар #уибијена деца Владислав Рибникар #убијена деца ОШ Владислав Рибникар #масакр у ОШ Владислав Рибникар #убијена деца Владислав Рибникар #жртва ОШ Владислав Рибникар #пуњцава ОШ Владислав Рибникар #ОШ Владислав Рибникар Звездара #ОШ Владислав Рибникар страдали #жртве Владислав Рибникар #пуцњава Владислав Рибникар #Србија масакр #Врачар масакр #масакр у школи Београд #масакр у школи у Београду #масакр у Београду #масакр у школи Врачар #масакр у школи на Врачару #масакр на Врачару #масакр на Врчару #црна хроника #огласила се породица Косте Кецмановића