Дивна Карлеуша, мајка Јелене Карлеуше, у млађим данима била је једна од најлепших жена Београда и једна од најпопуларнијих радио-водитељки. Многи су јој се удварали, али она, после развода од Драгана Карлеуше, са којим је добила ћерку, више није желела да облачи венчаницу.

‒ Једном сам пробала брак, и други нисам желела. Како сам бивала старија, све више сам имала осећај да бих у браку била спутана ‒ говорила је. Ипак, њена веза са четири године млађим музичарем Велимиром Галетом Митровићем, трајала је седамнаест година, дуже него што је званично била у браку.

‒ Јелена је одувек била паметна и знала је да мама не може цео живот да буде сама. Није коментарисала нашу везу, али је била благонаклона према њему. Никада се није вратила с пута а да Галету, баш као и мени, није донела поклон. Чак је умела да, када се посвађамо, стане на његову страну ‒ причала је Дивна Карлеуша.

Фото: АТА имагес, Фото: Инстаграм принтскрин/ divnakarleusa

 

 

О разлозима растанка, Гале је једном приликом испричао:

‒ Гледао сам Јелену како расте, постаје оно што је данас, али, када се родила Атина, у мени је нешто пукло. Пожелео сам да и ја будем тата, а не Атинин деда. Дивна и ја смо се пријатељски разишли и прекинули сваки контакт.

Вест о њеној смрти 2019. године тешко је примио.

Фото: Јутјуб принтскрин/Gale Mitrovic

 

 

‒ Дивну ћу памтити као насмејану, веселу, нежну, шармантну, паметну, способну и надасве храбру жену која је, док смо били заједно, увек била уз мене и подржавала ме у свему што сам радио. Она је обележила велики део мог живота и то никада нећу заборавити ‒ изјавио је после сахране, којој је присуствовао.

О приватном животу Галета Митровића данас се мало зна. На друштвеним мрежама га нема, а ретко се појављује и на јавим скуповима. Пре годину дана гостовао је у емисији "Фолкотека", на Телевизији Пожаревац. Публику је подсетио на своје највеће хитове и уверио је да се, осим што се мало угојио, није много променио иако је закорачио у шездесете.

(Халло)

БОНУС ВИДЕО: