Прво је почело тако што је Јами изјавила да данас свако може да сними песму и постане певачица, па да онда и она треба да пређе у водитељке.

- Данас свака будала може да сними албум. Ја кад сам почела каријеру ултра-мега хитом "Чоколада", старије колеге су ме сјајно прихватиле. Али ја никако нисам могла да, у друштву величина попут Лепе Лукић или Зорице Брунцлик, преко уста превалим колегинице. Оне су још тад имале огромне каријере, а преда мном је тек био дугачак пут. Срамота ме било да се поредим с њима. Испрљала се ова професија, то колегиница неће да прође. Зашто хоће да буду певачице? Хајде, буди глумица! Заврши за стоматолога, уради нешто, зашто певачица? - рекла је певачица и осврнула се на Јовану Јеремић која је сниила своју прву песму.

- Морате да ми нађете место, ја постајем водитељка. Јована воли моју песму "Чоколада", мени је то пресимпатично, али данас свако може да сними песму - рекла је певачица, док је Јована Јеремић одмах одговорила својој комшиници Јами.

Фото: АТА имагес

 

- Чула сам шта је Јами причала, али знам да није мислила на мене када је рекла да свака будала може да сними песму. Није ме увредила, познајем је, она је моја комшиница, није покварена жена. Јами је првенствено мој пријатељ. Па први наступи на које сам ишла као клинка били су њени. Она је велика звезда, наш секс симбол. Њена песма "Чоколада" ће бити прва песма на мом репертоару. Јами је права кафанска певачица, а то је уметност - каже водитељка и открива да је колеге са телевизије оговарају јер су љубоморне на њу.

- Да се разумемо, ја нисам певачица, ја сам шоумен. Имам ту привилегију да будем све што хоћу. Од када сам објавила да снимам песму, чујем да ме колегинице оговарају по шминкерницама иза леђа. Ја ниједну певачицу не коментаришем по ћошковима, а мојим колегиницама водитељкама могу да пожелим да имају рејтинг као мој.    

БОНУС ВИДЕО: