Јелену Радановић, супругу познатог певача Слобе Радановића, физички је напао њен бивши муж испред њене куће у Вишњичкој бањи.

Фото: АТА имагес

 

У тренутку напада Јелена је била са својом трудном сестром, која ју је одмах одвезла у Ургентни центар, где је провела више од три сата. 

Јелена је изашла из болнице са завијеном ногом и снимцима повреда, а уз њу су све време била двојица непознатих мушкараца.

Она се сада огласила на друштвеној мрежи Инстаграм и открила све детаље овог догађаја. 

- Од кад сам напустила бившег мужа стално сам на судовима на којима покушава да избегне плаћање алиментације, позивана сам у полицију због његових разних лажних пријава, а у центар за социјални рад и даље идем да одговарам на питања. Трудна сам ишла у све ове институције. Доживела сам много непотребног стреса. Наш син је аутистичан. Једина обавеза коју мој бивши супруг има око наше деце је делом финансијска и највише се односи на лечење. Пошто су наша деца тужена ја морам да идем на суд као њихов заступник. То јако дуго траје и исцрпљујуће је емотивно и финансијски - написала је Јелена и наставила.

- Заиста не могу да препричавам шта се данас детаљно десило... Али управо сам сазнала да је мој бивши муж изјавио у полицији да смо се сукобиле његова жена и ја, дакле да ми повреде није нанео он! Повреде ми јесте нанео он! Она ме је снимала телефоном док сам стављала дете у кола, и тако је све почело, а повреде ми је задао он! На суду може да лаже да нема ништа тако што све што има пребаци на некога другога. У полицију може да ме пријављује вечно, они увек морају да направе записник на основу његове приче. Када центру за социјални рад каже било шта што није афирмативно за једну мајку они морају то да провере. А данас покушава да се сакрије иза своје девојке - написала је Јелена и додала:

- И за крај да кажем да сам сама крива, нисте ми га ви бирали, ја сам... Човек се током брака обогатио па је мислио да може да ме удара, вара и психички уништава... јер нема шансе да одем од милиона, нарочито са дететом које има посебне потребе... Одлука да се разведем је најтежа и најхрабрија у мом животу... Зато ме је Бог наградио Слобом - закључила је Јелена у својој објави.

Подсетимо, Слобина супруга је приликом напада задобила поведу на надлактици када ју је бивши супруг стегао руком, али и повреду стопала на ком се назиру трагови крви. 

БОНУС ВИДЕО: