У приватном животу регионалне поп музичке звезде Северине Вучковић, важни догађаји нижу се муњевитом брзином. Пре скоро две недеље певачица је потврдила да се након шест година развела од Игора Којића, а прексиноћ је с публиком поделила веома важну вест, да је добила старатељство над својим сином Александром кога је добила у ванбрачној заједници са бизнисменом Миланом Поповићем.

На концерту одржаном у Црој Гори, пре него што је извела песму „Рођено моје“, кратко је поручила:

‒ Не могу вам рећи о чему се ради, али ‒ вратило се дите дома. Ви први знате, није још ни објављено. Певамо с весељем.

Такође је установљено да није било никаквих основа да јој се старатељство одузме.

Данас је, први пут након дужег времена објавила фотографију са њим и разнежила своје фанове који су били уз њу све ове године.

Мама и син тренутно уживају на мору, а како је Северина изјавила: "Битка је добијена".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Од сада ће Александар по пола месеца живети са сваким родитељем, и то у Загребу, а на мајчиној адреси ће имати пребивалиште. У краткој изјави Северина је рекла:

‒ Протеклих двадесет месеци, колико ме је пресуда раздвајала од мог детета, не може се ничим надокнадити и зато не могу бити задовољна. Задовољна сам јер је пресуда укинута и неизмерно срећна јер ће моје дете пола времена проводити с мамом и спавати у свом дому, у односу на две ноћи месечно, како је било протеклих болно предугих двадесет месеци.

Северинин адвокат Матић такође је медијима потврдио нови развој догађаја:

‒ Жупанијски суд у Сплиту одлучио је да дете врати Северини. Одлучено је да ће пола времена проводити с мајком, а пола с оцем, односно да ће имати заједничко старатељство. Преостаје нам да видимо хоће ли родитељи успети да се договоре или ће суд прецизирати детаље.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Северина након што је саопштила да јој се син враћа кући изјавила:

- Знам да није готово, приуштили су ми пакао.