- Ја зевам, широка нека хаљина и ретко кад, кад је баш претопло и није хигијенски, али кад севају шлицеви ја ретко кад носим гаће, сметају ми. Имала сам тад гаће, али у таквим хаљинама волим. Он мене кад је бацио, све је севнуло. Брус нисам имала, али гаће јесам. Он је скинуо одело и мајицу, увек је елегантан и он у базен. Пливамо ми, милина, мени лепо... Ма каква кућа, кажем. "Ако је дао апартман, готова сам". Ја сам мислила да је човек преоптерећен послом, а ја 43 радна дана свадби. Мислила сам што раније нисмо тако уживали? Носили неке коктеле, ја се к*рчим, хоћу сладолед, а добијем и сладолед. Била сам окренута леђима, једем сладолед, а кад ме је шчепао као ајкула, у шоку сам била - говорила је Зорица.

- Је л' си се коприцала или? - питала је Жана.

- Била сам непомична. Кунем се, нисам осетила да човек има те намере, па нисам глупа. Почео је да ме љуби, ја хоћу да се удавим у води, копрцам се као жаба, па сам га ударала и говорила да је луд и пијан, али он није био груб. Одбила сам, а он ми је рекао: "Извини". Нисам знала што ми није рекао, а мени је пријало, како није, него свирам к**цу. Прво пољубац је решио све, само сам се правила луда... Кренули смо кући, он није ишао код мене, него на Врачар. На Бегаљичком брду, нема аутомобила... Он изашао као да отвори хаубу, ја видим није ништа, али изађем. Он је спустио хаубу, хаљина се осушила и ја сам се наслонила и питала га да ли је ауто у реду. Он је мене спечао у наручје, ставио ме и нећу да слажем, али 300 метара ме је носио уз бегаљилко брдо у наручју. Ја сам мислила да је он луд, али к**ац, мени лепо и то ми прија. Имала сам око 87 кила, нисам ја била лака. Он из деша мени вади прстен и каже овако "Запамти овај тренутак и ово место, желим само да ти кажем да од овог момента си заувек моја. Ти мене сад возиш кући, размисли".  - наставила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

- Није ни чуда што га зову "Џукела" - додала је Матора.

- Лепо је све смислио. Шта је у хороскопу? - упитала је Жана.

- Стрелац. Срећом није била врела хауба да опржим задњицу. Два сата смо се само љубили у колима. Не можеш да схватиш који је то осећај. Онда смо отишли код њега, испричали смо се и причао ми је откад он мене пропушта кроз филтер. Запамтио је све као слон - додала је Зорица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".