Некадашња "Звезда Гранда" је открила свој емотивни статус и да ли ће се одлучити за брак поново  када буде било време за то: 

- Мој емотивни статус је дискутабилан. Немам партнера, али као што видите, сијам и сигурна сам да ће та моја енергија привући неког и да ће се опет десити љубав. Што се тиче ''лудог камена'', више никада нећу стати на исти. То више није за мене - рекла је Тања у емисији "Премијера викенд специјал".

Тања је била у браку са Душаном Јованчевићем, а брак са њимн и период кад је била у Аустралији, борба за старатељство деце је доживела врло трауматично. 

 

 

- Никада својевољно нисам желела да одустанем од музике. У једном периоду живота сам била толико анксиозна и депресивна да сам се осетила уплашено. То се деси кад имате партнера који вас контролише толико да ви постанете његова марионета. За свакаква дешавања у животу, за ситнице, ви питате партнера за дозволу. Ја сам у том тренутну изгубила себе - присећа се Тања и додаје:

- Одлучила сам да се спасим. Депресија, несанице, лоша крвна слика... Све сам то преживела. Сада је то иза мене јер сам одлучила да себи морам са помогнем и да се променим - каже она.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: