Медијаки рат певача Љубе Перућице и његовог колеге и ријалити учесника Мирка Гаврића, почео је ни мање ни више због физичког изгледа. 

Када је признао да је ишао на корекције, Љуба је том приликом коментарисао у изјави изглед јавних личости. Мирка је ова изјава изнервирала, па је на свом Инстаграм профилу поручио следеће: 

- Ја волим да изгледам лепо и волим да дорађујем своје слике, да изгледају лепше, али не волим да претерам у обрађивању, па кад ме виде на наступу да ме не препознају. Људи прате наш животни стил, није лепо да имаш 200 килограма и изађеш на телевизију. Људима треба да буде угодно и да слушају и да гледају - рекао је Перућица.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/miracoofficial

 

Мирко је поручио да морамо прихватити другачије људе око себе: 

- На путу до куће уловим на порталу изјаву једног очигледно малоумног певача који каже следеће: "Није лепо да имаш 200 килограма и изађеш на телевизију". Не, момак. Није лепо да си глуп, а правиш се паметан. Такође, као јавна личност треба да прихватиш разлике у сваком смислу, а не да будеш површан и ограничен. Уосталом, ово би требало да знаш јер си и ти "другачији"! – написао је Мирко па подржао људе који воде битку са вишком килограма: 

- Подршка за све дебељуце на планети. Ја одлично знам са чиме се борите и кроз шта пролазите. И дебељуце су људи, и то са великим срцем и душом. Требало је адекватно тело за ту величину.

Фото: АТА имагес

 

Перућица је оставио свој коментар на Миркове објаве: 

- Зашто бих се уопште обазирао на његове коментаре. Океј, ја се мозда "правим паметан а глуп сам", али није ни он очигледно ништа бољи. Уопште нећу да настављам ту тему кад је он у питању, али нећу да дозволим да се моје речи изврћу јер ја немам ништа против особа које су пуније - почео је Љуба, а потом се дотакао и свог изгледа:

- Као што знате, и ја се цео живот борим са килажом и трудим се да гладујем да бих смршао, јер сматрам да мојој публици не би било лепо да дођем до 200 кила и да ме таквог виде на ТВ-у или било где. Ја ни сада нисам задовољан својим изгледом и нисам "телевизичан" због своје килаже, што и други врло често коментаришу, па никоме не кажем да је глуп због тога. Надам се да ми никада у животу неће бити толико досадно да своје време губим коментаришући туђе изјаве - закључио је Перућица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: