Стефан Карић пуштен је из притвора где је био од 3. маја након што га је старлета Наташа Шавија оптужила за насиље.

Сада се овим поводом огласио Стефанов отац, Осман Карић.

- Пре сат и по времена. Сутра ми је рођендан и то ми је највећи поклон. Мало је погубљен и он због свега. Загрлићу га данас и нећу да га смарам превише. Сумираћемо утиске шта се све дешавало тамо те ноћи. Суд ће да донесе одлуку. Та девојка је дала изјаву, нећу да причам ништа о њој. Не могу ништа лоше да кажем за њу. Кад сам га посећивао, имао је кисео осмех, стражари су били океј према њему као и затвореници. Он је тамо тренирао и имао је уплаћену храну тамо, чак је и набацио неко кило - рекао је Осман између осталалог и додао:

- Нећемо је контактирати, пружио сам јој подршку, али неке ствари је лоше разумела. Не бих да се свађам са том девојком, нисам женомрзац, доста пута сам од таквих девојака правио жртвама. Остаћу уздржан. Мој син је вероватно био пијан, те супстанце ће проверити судски вештак. За сина, колико га знам никад није узимао ништа. Свакако, више није ни дете, сам се за себе брине. Бићу уз њега колико год могу, све ће суд реши.

Фото: Илустрација/АТА имагес/Н. Скендерија

 

 

Иначе, Шавија је данас у Основном јавном тужилаштву у Руми давала исказ поводом овог случаја.

- Немам болове тренутно, али ускоро треба да идем на још једну операцију. Као што се види, требаће ми пластична операција ока, да би све било функционално. Толико је био тежак прелом, да није могло да се уради из првог пута. После месец дана имам огромне модрице, као и спуштеност капка. Надам се да ће се све вратити у нормално стање као што је и било. Надам се и да ћу психички боље - каже Наташа Шавија и додаје да се плаши кад се погледа у огледало.

- Једино са ким проводим време је моја породица. Како да ми осећају мама и тата? Притом сам други пут дошла у болницу у септичном стању. Самим тим сам могла да умрем. Стицајем околности, јавила сам се на време, где је све санирано. Проживљавам пакао. Не примам посете. Одмарам. Немам болове, али ми је све напорно што радим. Сваки пут кад се погледам у огледало, стално размишљам да ли ћу и даље овако изгледати. То су тешке ствари. Не причам све ово ради свог маркетинга, већ желим да се етикета стави на право место коме треба и да се не понављају овакве ситуације. Увек сам гледала да будем сређена и дотерана за све медијске наступе, први пут се сад овако презентујем, јер сам све ово озбиљно схватила.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".