О њој су сада проговориле и комшије, те су открили каква је певачица када камере нису укључене.

- Откада се доселила виђамо је повремено, али се не јави када прође. Ту живи са Илдом Радончић. Видим да су обе популарне код деце, сликају се са њима у крају. Теодора некада стане да им удовољи, некада прође као да се ништа не догађа, потпуно их игнорише. Делује бахато, али је нисам упознала лично да бих могла да судим. За Илду кажу да је фина и мирна, студира медицину. Не знам како су се нашле тако различите - рекла је Вера, која је седила на клупицама испред зграде, пише Курир.

Неколико тинејџерки на оближњем игралишту причало је о певачи.

Фото: АТА имагес

 

- Она је нама топ, супер је увек обучена и добре су јој песме. Нама другарице често долазе да овде седимо како бисмо је виделе. Илду смо запратиле тек када је почела да се дружи са Теом. Сликале смо се неколико пута са њом. Јесте понекад мрзовољна, нарочито ако није сређена па не жели да се слика, али добро. Ми јој то не замерамо, њен карактер је такав, зловољан - рекла је Дијана, а Анастасија додала.

- Моји родитељи ме критикују што слушам њену музику, али ја волим читаву ту сцену нову. Њу више јер ми је комшиница, али видим да је старији нешто хејтују.

То је потврдио и један господин у кафићу, доктор у пензији.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Знам ко је она, али не знам какву музику изводи. Знам да је позната и популарна. Џаба све то, она је неваспитана. Срео сам је неколико пута овде у кафићу, бучна је, понаша се као да је сама. Псује и виче као да је на пољани. Данас је лако бити познат али је тешко бити васпитан - истакао је он.

Мајка и ћерка Џехверовић биле су омиљене у "Задрузи", као и њихов однос који је забљаво гледаоце.

БОНУС ВИДЕО: