Након жестоке расправе која се догодила јутрос у 4.05 у Француској улици у центру Београда, глумицу је дечко ударио у десну страну лица и нанео повреде.

Фото: Милена Анђела

 

 

Наводно, до сукоба је, дошло након што је Балабан изашао из ресторана у коме су заједно били, где је дошло до вербалне расправе и тада ју је ударио. Глумица је затим узела тегове и противпожарни апарат и њима разбила задње стакло на његовом "поршеу".

Због повреда, Каранова је превезена у Ургентни центар.

Подсетимо, након развода од супруга Џоела Лубина, Марија Каран је ступила у емотивну везу са бизнисменом Владаном Балабаном који такође иза себе има брак.

Балабан је ИТ стручњак и налази се на челу једне фирме која се бави развојем различитих типова софтвера и пружања других ИТ услуга. Поред тога, он је и члан управног одбора Савеза хокеја на леду Србије.

 

 

Иначе, да ствари међу њима нису најбоље функционисале ни на почетку везе доказ су свађе које су имали на летовању. Медији су тадаписали да су се Марија и Балабан жестоко посвађали на улазу хотела у коме су одсели, не марећи за погледе пролазника.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".