Јована Пајић, певачица, ради пуном паром, међутим интересантно је то јер се ретко појављује у медијима.

- Па није то у задњем периоду, тако је цео живот. То је пут који мени прија. Знам да је то неизбежно, свесна сам да није могуће не постојати, а постојати. Једноставно нисам тај тип који претерано воли да постоји, осим када није битан разлог за то, као што су промоције или неко паметно саопштење око мог посла, али и генерално за мој лик и дело. Генерално радим па радим, а када будем имала нешто с чим могу да се похвалим, тада ћу се и појавити - започела је певачица.

Пајић се прошле године развела од Салета Тропика, па је откила каква је тренутна ситуација на љубавном плану, али и то како се води са разводом:

- Првенствено успостављам љубавни однос са собом, немам ништа да саопштим или пријавим. Такве ствари се не планирају, када се опоравимо и дођемо себи, онако постанемо задовољни нашим животом, онда то у животу и дође. Уопште не размишљам у том правцу, посвећена сам себи и деци. То је процес који је неминован, мора да прође време и да се ради на себи. Превазишла сам тај догађај као такав, додуше никада нећу превазићи то што се догодило у мом животу.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".