Барбара Бобак особа је која своју приватност крије од медија, а сада је време да вам откријемо да она има брата за којим су жене полуделе.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Његов сваки мишић на телу је извајан, а уз шармантан изглед је неодољив припадницама лепшег пола. Оно што је занимљиво је чињеница да њен брат има само 19 година.

Фото: Принтскрин

 

 

Габријел Бобак ове године завршава средњу Саобраћајну школу, а како смо сазнали планира и да упише Факултет техницких наука.

Као и сестра, не излази из теретане, а пронашли смо и снимак где се види у каквој је кондицији. Наиме, на Тик Току је велики број жена лајковао овај видео, те се може закључити да је већ популаран. Габријел има и велики број тетоважа, а познато је да и Барбара воли да шара своје тело.

 

 

Барбара често на свом профиле објављује фотографије са својим млађим братом те се може закључити да имају одличан однос. Она је у пар наврата поделила и неке његове професионалне фотографије, а тада многи нису знали о коме је реч. Да ли и он има таленат за музику као и сестра остаје нам да видимо.

БОНУС ВИДЕО: