Рада је открила како гледа на пластичне операције и признала да ли је задовољна својим изгледом.

- Размишљала сам о томе, јер кад упаднеш у окружење где су сви са имплантима, онда једноставно потпаднеш по томе. Али када погледам да је Ирина Шајк и многе друге манекенке остале равне, онда сам поново размислила. Иначе мислим да ми камера додаје и године и подбрадак, но добро – испричала је Рада у емисији "Звезде Гранда Специјал“.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је претходно открила и како гледа на тренд сликања са ролексима и другим скупоценим стварима, који је узео маха на друштвеним мрежама.

-Имам обичне другарице које се не баве јавним послом, и оне глуме неки лажни живот на тиктоку. Све заједно је постало фарса. Ролекс могу да имам, али га немам. Једна колегиница, велик звезда ми је рекла: "Радо, мораш да купиш бунду, ауто и ролекс да би била звезда". У старту се зна како да будеш звезда. Мислим да управо од моје спонтаности и неоптерећености зависи и моја популарност. Сви су ме задиркивали јер сам 9 година возила пежо 207 који могу многи да приуште. Мислим да је можда народ оптерећен. Како Мадона и Бритни Спирс иду у Мек, на пример. Заиста нисам оптерећена тим статусним симболима – испричала је Рада.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица мисли да се људи ослободе јер примете да је она нормална, спонтана и комуникативна, као и обични људи.

-Сматрам и да да сам обичан човек, као и други. Једном приликом сам у једном ресторану пролазила, и људи су отворили кухињу да ме виде. Зато сам ушла у кухињу да се сликам са куварима и конобарима. Видела сам неке људе који се различито понашају према конобарима или портирима, у односу на рецимо Сашу Поповића или неког другог. Мој тата је пољопривредник. Поштујем сваког, нарочито и оног који црнчи и зато увек приђем свима– рекла је Рада.

(Ало)

БОНУС  ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".