Свадба на којој су радили била је феноменална, али катастрофална за колегијални однос: 

- Сандра и Ђани направили су супер атмосферу на тој свадби. Газда је током паузе дошао до Ђанија и дао му коверту у којој је било 20.000 евра. Рекао му је да су гости и он јако задовољни како су одрадили посао и да од тих 20.000 евра пола узме за себе, а пола за Сандру и да јој да. Осим тога, човек их је даривао и са два златна ланца - по један за свакога за њих. Кад је дошло време да се сравне рачуни, Трајковић је млађој колегиници дао само 5.000 евра, док јој ланац није ни споменуо - каже извор и додаје:

- Кад су музичари рекли Сандри да ју је Ђани слагао и узео више пара за себе, али и да јој није дао златни ланац, она је побеснела и одмах отишла до њега и почела да виче да је олош и да треба да га буде срамота да у тим годинама ради такве ствари и да се бламира. Ђани се био баш збунио. Сав се зацрвенео од стида што је ухваћен у лажи. Покушао је да се оправда, али га она није слушала. Од тада га је блокирала и одлучила да с њим прекине контакт. Ужасно је разочарана и повређена - завршава наш саговорник.

Сандра је потврдила да не разговара са колегом: 

- Тачно је да са Ђанијем нисам у добрим односима и зато и нисам била на свадби код његовог сина. Не бих детаљисала. Ја сам неко ко не дира никог прва и не провоцира. Нисам као остале колеге да му ћутим на неке ствари. Боли ме апсолутно уво да му ћутим - истакла је Сандра за медије, док нам је Ђани поручио да то није истина и да је у супер односима с колегиницом:

Фото: Н. Скендерија/Јутјуб принтскрин/Zadruga official/АТА имагес

 

Са друге стране, Радиша је демантовао целу причу:

- Не знам ко шири те приче. Сандра Африка и ја причамо. Она је фамилија. То је нека дезинформација да смо се посвађали која се шири. Били смо и у Америци заједно на турнеји, све је било супер. Не знам да се наљутила на мене, ја се нисам наљутио на њу, и то је битно. Нећу више о томе. Ја сам са свима супер.

(Курир) 

БОНУС ВИДЕО: