Као млада глумица већ је успела да се оствари у различитим улогама, показујући свој неизмерни таленат, како у позоришту, тако и на филму.

- Када сам уписала социологију, схватила сам да не могу ни са чим другим да се бавим, сем глумом - рекла је Лана Аџић.

Одрастање уз позориште уз мајку глумицу, добрим делом је утицало на одлуку да свој неоспорни таленат подели са публиком.

- То никако није оно што ме дефинише, преиспитивања и одмеравање снага и жеље су дошли касније - насмејано је испричала Лана како изгледа бити глумица поред чињенице да јој је мајка Тања Бошковић.

- Бити млад и покушавати да се оствариш у било ком послу у овој земљи је довољно компликовано и без тога. Тренутно се трудим да испуним сопствена очекивања - рекла је својевремено Лана.

Тања признаје да сања да заједно игра са ћерком, али је свесна да ће до тога тешко доћи јер то Лана избегава. Њих две су снимале и 3Д филм "Пети лептир“, али нису имале заједничке сцене. Чувена глумица схвата ћеркину потребу да има одвојену каријеру.

Иако се бави јавним послом, ћерка Тање Бошковић не воли да се појављује превише у медијима, а пре пар година удала се за дугогодишњег дечка, тренера Стефана Аџића.

БОНУС ВИДЕО: