Фудбалер Златан Ибрахимовић одлучио је да заврши своју фудбалску каријеру, а то је са публиком поделио након утакмице Милана против Вероне у последњем колу Серије А пред пуним "Сан Сиром".

Један од омиљених спортиста на свету, Златан Ибрахимовић је својим вредним радом и трудом стекао милионе и милионе обожаваоца, али и обожаватељки.

Међутим, он већ две деценије ужива у вабрачној заједници са Хеленом Сегер.

Фото: Профимедиа

 

 

Ко је жена која је освојила срце Златана Ибрахимовића?

Хелена Сегер је шведска манекенка, а прво је започела каријеру као модел што је касније комбиновала са студијама економије и маркетинга.

Данас је успешна пословна жена.

Златана је упознала 2002. године, а почетак њихове љубавне приче је необичан и помало филмски.

- Кад сам се упознала са Златаном, он је имао 21 годину, а ја 32. Имала сам каријеру и богатство, није ми био потребан фудбалер да ме прехрани. Ја сам била самостална, а он чак није био ни мој тип мушкарц - испричала је Хелена једном за Цорриере.

Фото: Профимедиа

 

 

До упознавања не би дошло да није било једног саобраћајног инцидента.

Наиме, пар се упознао када је Ибрахимовић својим фераријем "заградио" њен мерцедес што је довело до расправе.

- Нисам могла да извучем свој аутомобил с паркинга. Видела сам само његов велики нос и златан сат. Прилично љутито сам му рекла да се помери истог тренутка и извикала се на њега. Он је у том мом потезу очито видео нешто што му се допало, присетила се Хелена.

Њих двоје дакле већ 21 годину уживају у ванбрачној заједници и имају двојицу синова Максимилијана и Винсента, а када су је једном питали зашто се није удала за Златана, одговорила је да јој то није један од приоритета.

Фото: Профимедиа

 

 

- Удаја може да сломи мој осећај независности. Само не желим да будем означена женом фудбалера или као победница избора лепоте. Мислим да људи не знају колико сам учила, радила и борила се, признала је.

Хелена је једном приликом истакла да ни код њих није све идеално као и код већине парова те да обоје имају изражен темперамент.

- Живот с њим није лак, али није ни живот са мном. Код њега ми се допало то што могу да му се супротставим. Људи немају представу колико сам се жртвовала радила да бих постигла успех. Зато ми смета када ми налете етикету "Ибрахимовићеве драге" или "жене фудбалера", искрена је Сегерова.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".