Глумица Оливера Викторовић прославила се у филму "Жикина династија", а многи памте и њене улоге у серијама "Бољи Живо", "Породично благо", "Стижу Долари", као и у филму "Тесна кожа". Оливера се присетила сарадње са Драгомиром Бојанићем Гидром и открила је како ју је саветовао кад је требало да се снима потпуно нага.

Фото: Јутјуб принтскрин/ђбуцек

 

 

- Гидра је био чудесан колега и успео је да ме ослободи као глумицу. Улогу Виолете Стриптизете сам добила у доба инфлације. Плата ми је на Црвеном крсту била четири марке, уколико пре поднева стигнем до дилера. Стигао је позив за „Жикину женидбу“ и хонорар од 500 марака. Први пут је требало да се разголитим пред њим, а он је колега мог оца, кога знам кад сам била дете. Мени је то било страшно. Рекла ми је једна колегиница да за такве сцене могу да тражим да екипа изађе. И дошло је снимање, а ја не знам шта да радим и само ћутим. Види он да ја имам проблем и зове ме и каже: „Види, сунце, знам шта желиш да тражиш. Немој то да радиш. Понашај се као да си у ролци, молим те. Мораш то да урадиш као да је нормално.“ Послушам га. Мислим да нико није приметио да имам трему - испричала је глумица за Курир.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Гледала сам га зачуђено, а он ми је објаснио да ако људи виде да се ја стискам и да ми није пријатно, сви ће и да примете да сам нага, јер ћу тако на то скренути пажњу. Има нечега у томе што је он рекао. Стварно сам се осећала као да имам ролку и после тога више никада нисам имала тај проблем. То је део нашег посла и кад мора мора. Једино што не волим то је када за то постоји разлог него се скидамо само да бисмо се скинули.

Фото: Јутјуб принтскрин/ТВ Курир

 

 

Иначе, мало ко зна да је глумица Оливера Викторовић ћерка је славног глумца Михајла Викторовића, а истим путем кренула је и њена наследница, млада Бојана, коју је јавност већ имала прилике да упозна.

Бојана Ђурашковић рођена је 1996. године, а до сада ју је публика гледала у „Црвеном месецу”, „Певачици”, „Камионџијама”...

БОНУС ВИДЕО: