Вечерас се завршава шеста сезона ријалити шоу програма "Задруга", а 16 суперфиналиста је остало у Белој кући да се бори за новчану награду од 70.000 евра. 

Месецима уназад пратили смо дешавања у овом ријалитију. Било је ту свега, свађа, суза, прељуба, развода, рађале су се нове љубави, а била је и веридба.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Маја Маринковић старлета која је из годину у годину својим понашањем шокирала нацију. У ријалитију је променила велики број партнера. Урадила је и велики број пластичних операција на свом лицу, па је сада непрепознатљива.

Певачица Зорица Марковић је годинама учествовала у "Задрузи", а у овој сезони је највећа подршка била превареној Ани Ћурчић, бившој супрузи Звездана Славнића.

Фото: АТА имагес

 

 

Ана Ћурчић у "Задругу" је ушла након преваре невенчаног супруга Звездана Славнића и стигла је до финала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Филип Цар у овој сезони ријалитија нашао је љубав. Он и Александра Николић су се верили и заједно догурали до суперфинала.

Фото: АТА имагес

 

 

За Александру Николић многи кажу да је фаворти. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Јована Томић Матора годинама је била део ријалитија, а у овој сезони је имала аферу са Анитом Станојловић, која је својим понашањем на почетку била скроз непрметна.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Лепи Мића је од прве сезоне учесник "Задруге", а многима је био подршка у тешким ситуацијама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Иван Мариновић, тек је у овој сезони упознао свог сина малог Жељка ког је добио са Миљаном Кулић. О емотивним сценама многи су причали.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanmarinkovic79_official

 

 

Милица Веселиновић у "Задругу" је у прошлој сезони ушла као малолетна и остала је упамћена по вези са Менсуром Ајдарпашићем. У овој сезони су је повезивали са ожењеним Микицом Бојанићем.

Фото: Инстаграм принтскин/Zadruga Official

 

 

Билал Брајловић је привремено напустио "Задругу"јер је имао повреду ноге. Тада је био у вези са Мајом Маринковић, међутим њихова веза није опстала. По повратку у ријалити Дивна ДНК му је отворено показивала симпатије.

 

 

Осим њих, суперфинслисти су још и: Марко Јањушевић Јањуш, Ненад Лазић Неца, Сања Грујић, Марко Стефановић, Анита Станојловић, Лазар Чолић Зола.

Финале ријалити програма "Задруга 6" одржава се данас након десет месеци, а тада ће бити проглашен победник.

Како преносе домаћи медији, водитељка Душица Јаковљевић водиће програм из студија у Шимановцима, где ће дочекивати задругаре као и свих предходних сезона поменутог ријалитија, али ће такође угостити и учеснике који су испали претходних месеци.

БОНУС ВИДЕО: