Клои је у најновијој епизоди 3. сезоне серије Кардашијан причала о својим искуствима са новорођенчетом док је разговарала са мамом Крис Џенер.

- Упоредите то са Труом, то је другачије искуство. Веза... да је успоставим са Труом били су ми потребни дани. Сада су ми потребни месеци и још увек немамо потпуну везу - рекла је Клои.

Признаје да се осец́а кривом и да се пита "зашто није исто?"

- Не третирам га другачије, само се понекад преиспитујем - појашњава Кардашијанова.

Мајка затим умирује своју средњу ц́ерку, називајуц́и је „мајком године“ и хвалец́и је као „најпажљивију особу према свима“.

- Веома сам љубазна према свима другима, само нисам баш љубазна према себи. Али бити мама је заиста једно од најмагичнијих искустава икада - наводи Клои.

Foto:Profimedia

 


Кардашијанка је прво признала да је ослањање на сурогат мајку да донесе на свет њеног сина Тејтума са Тристаном Томпсоном било „тешко за њу“

- То је ум. То је заиста најчуднија ствар. Мислим да постоји разлика када вам је беба у стомаку, беба заправо осец́а ваше право срце. Размислите о томе. Не постоји нико други на овој планети ко ц́е вас тако изнутра осетити, вашим срцем. Ким је рекла да је њено било лако, а ово није лако - рекла је Клои.

Прошлог лета, један извор је рекао за магазин "Пеопле" да је Ким охрабрила сестру да настави са сурогат мајчинством након што је добила своје млађе двоје деце на тај начин након компликација у претходној трудноћи.

- Клои је неко време покушавала да затрудни. Када ово није успело, одлучили су да истраже друге опције. Ким је подржала и охрабрила Клои да пронађе сурогат мајку - рекао је тада извор.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".