Пре мање од две године, певачица Барбара Бобак доживела је језиву саобраћајну несрећу у којој јој је ауто смрскан, од када је почела на живот да гледа другачије.

Иако је певачица прошла без последица, тренутке док се возило превртао без контроле не може да заборави, а данас тај немили догађај сматра драгоценим искуством.

– Када је све то прошло, та болница, тај преглед и срећа да ми ништа није било на чему захваљујем Богу, схватила сам многе ствари. То ме је навело да треба да успорим, да више обраћам пажњу на околину, па и у тој вожњи која је део свакодневног живота. Ја сам необазриво возила и то је навело да у секунди може да вам се окрене или заврши живот– прича Бобакова која упркос својој немарности није била кривац у овом удесу.

Фото: АТА имагес

 

 

– Тада сам могла да погинем или да останем непокретна. Тако сам се испревртала, а није била моја кривица. Пукла ми је гума и само ми је излетео ауто. У тим моментима адреналина, нисам била свесна шта се дешава, док сам се превртала у глави ми је било: „Јао, јел могуће да се мени ово дешава“, ни у једном тренутку није смрт и повреда опција, само то питање: „Зашто сад ово?“. Мој мозак тако ради да ја склоним опасност и размишљам како да се извучем и то је то– испричала је Барбара у емисији „Без филтера са Саром Миом“

Фото: Н. Скендерија

 

 

Подсећамо, певачица је у истој емисији признала како има проблем са организовањем својих финансија које често троши на глупости због чега је управљање истим доделила одговорном члану породице.

– Задужила сам оца да ми чува паре. Он ми даје на кашикицу колико ми треба, остало иде на штедни рачун да се скућим, пошто сам и даље под киријом, па радима на томе – искрена је Барбара.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: