Певач Дарко Радовановић погинуо је пре 12 година у стравичној саобраћајној несрећи када је кренуо на наступ.

Дарко је у моменту смрти био у јеку популарности, а иза себе је оставио неутешну супругу Марију и ћерку Лару.

Фото: Јутјуб принтскрин/SevenSky

 

 

Марија се од трагедије није оглашавала у медијима, али његов кум Милан Митковић говорио је о болу коју осећа према покојном пријатељу.

- Тог кобног дана, Дарко и ја смо били заједно. Он је отишао с менаџером на тезгу, а његова супруга Марија и ја смо отишли на свадбу. Нас двоје смо седели у сали и Марија ми у том тренутку прича како су се она и Дарко упознали баш у том ресторану, објашњава ми где је била бина, где су седели, о чему су разговарали и мени убрзо звони телефон. Звао ме новинар и рекао да је Дарко погинуо.

 

- Чуо је музику, а ја сам му рекао да не могу да верујем какве све људи глупости измишљају, јер сам се мало пре тога разишао с Дарком, спустио сам слушалицу. После десет минута је поново назвао да изјави саучешће и каже да је информација тачна. То је био шок! Непосредно пре тога, његова жена је причала детаље њиховог упознавања - прича Милан.

Фото: Јутјуб принтскрин/AL HAMED

 

 

Подсетимо, Дарко Радовановић и његов менаџер Александар Милошевић, подсетимо, 11. јуна 2011. године, изгубили су животе, а до несреће је дошло у тренутку када је возач "мерцедес" каравана, око два километра после Остружничког моста кренуо у претицање шлепера, ушавши у траку којом су се тада, такође у "мерцедесу", кретали Милошевић и Радовановић.

 

Аутмобилом је управљао Милошевић, а на сувозачком месту је седео Дарко.

Фото: А. Станковић

 

 

Дарко се, за живота, истакао хитовима "Ако је до мене", "Да ми је да није", "Дукат", "Моја неверо", "Време да се растаје" и другим које и данас његове колеге певају на својим наступима.

БОНУС ВИДЕО: