Девојка по имену Кејла Лисалазар је доказ како неколико сати на сунцу може да вам направи пакао од живота и озбиљно угрози ваше здравље.

Кејла је на ТикТоку објавила узнемирујуће фотографије на којима се види колико ју је скупо коштао одлазак на базен, а објаву је описала управо - "шта неколико сати на сунцу може да ти учини".

У низу готографија Кејла је хронолошки описивала развој догађаја, те показала колико јој је излагање сунцу уништило лице, које сада на све начине покушава да опорави.

- Само сам отишла мало на базен. Око 18.30 поподне сам мало поцрвенела од Сунца на насумичним местима на лицу, а усне су ми изгореле. Већ око 19 сати увече сам приметила да ми усне отичу. Око 20 сати сам приметила водени плик и мало сам се уплашила, а плик је постајао све већи. Коначно је пукао око 23 сата ноћу, али је ситуација почела да се погоршава на образу пре него што сам легла да спавам - започела је она своју причу.

https://www.tiktok.com/@kaylaleesalazar/video/7241441591074753838?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7135470154250733062

- Ујутру сам се пробудила у боловима, а свуда где је било црвенило почели су да се стварају пликови. Нанела сам на лице крему од алое вере мислећи да ће то нешто да помогне. Међутим, лице је наставило да отиче - наставила је.

- Друге вечери нисам могла да спавам од ужасних болова и поново сам ставила крему не би ли ублажила опекотине. Пробудила сам се отечена с опекотинама и таква сам морала да идем на посао. Сви су гледали у мене. Након овога сам почела озбиљно да мрзим сунце и сада покушавам да се залечим - закључила је.

Након ових узнемирујућих фотографија, Кајла је објавила нови снимак, где је испричала како је коначно отишла код лекара, те да су јој констатовали алергију на сунце и да су јој преписали антибиотике, као и две различите масти.

Она је констатовала да јој након почетка терапије лице изгледа за нијансу боље, али да ће убудуће морати сваки пут пре изласка из куће да своје лице намаже кремом са заштитним фактором.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: