Победница шесте сезоне "Задруге" Александра Николић проговорила је о раздвојености од вереника Филипа Цара, који је тренутно у родној Хрватској, те бившем дечку и прошлогодишњем победнику Дејану Драгојевићу..

- Одвојени смо Филип и ја. Мора он мало да буде са својом породицом, ја са својом породицом, да испоштујем и емисије овде... Надам се да ћемо се ускоро спојити. Свадба? Видећемо кад ће бити - казала је Александра Николић, па споменула бившег.

- Дејан ми није честитао победу. Коментари су такви, ужасни, као да сам ја саму себе прогласила победницом, а не да ме је народ изгласао. Ниједна жена не би требало да добија овакве поруке. Ово је... Боже сачувај! Људи ме хејтују јер сам победила, хтели су неког другог да виде на првом месту , а онда јој је Ана Ћурчић прекинула интервју.

Фото: АТА имагес

 

- Ћао, Алекс! Јеси добро? - рекла је Ана, пруживши јој руку.

- Ћао, Ана! Одлично сам, ти? - казала је Алекс са осмехом на лицу, па проговорила о новцу од "Задруге" и Дејановом проналажењу у исламу и снимку који је својевремено објавио, у којем раскида са њом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Дејан Драгојевић

 

- Један део новца остављам за стан за мајку, да средим стан. Други део за бизнис, а трећи ћу сачувати. Моја мајка је поздравила Филипа кад га је видела, прихватила је да је он мој избор. Знала сам све о Дејановој вери, наравно да сам знала, али ја нисам неко ко одаје нечије тајне. Клип који је објавио где раскида са мном нисам гледала. Није ме то занимало - закључила је Николићева.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".