Певачица Љиљана Ранчић, познатија као Мадам Пиjано била је једна од најпопуларнијих певачица деведесетих, а већ одмалена је показала занимање за музику и научила да свира виолину.

Своју музичку каријеру започела је 1991. године и то у дуету са глумицом Аном Софреновић.

Објавила је три студијска албума, а песма "Eternal love" која је заправо дует са италијанским певачем по имену Franco Masi, један је од њених највећих хитова.

Године 2003. најавила је да се повлачи са јавне сцене, а у једном интервјуу који је дала децембра 2011. године рекла је да ради на повратничком албуму.

Поред музике, њена велика љубав била је астрологија, којом се данас озбиљно бави. Дипломирала је на астролошком институту ''Johannes Kepler'' а почетком 2011. године стекла је сертификат међународног професионалног астролога ISAR CAP.

Под псеудонимом Ниа Недељковић објавила је књигу "Одисеја 2012" коју је написала са Александром Имширагићем, председником "Јоханнес Кеплер" института у Београду.

Била је удата за колегу Дејана Шкопељу, члана бендова "У шкрипцу" и "Бабе". Са њим је добила ћерку Луну. Сада је удата за Марка Недељковића и са њим има сина Луку. Љиљана данас носи презиме Недељковић, а одлучила је и име да промени, па се тако данас зове Ниа Недељковић.

Погледајте овако данас изгледа Мадам Пијано, односно Ниа Недељковић:

БОНУС ВИДЕО:

АМАР ГИЛЕ: Апсолутно подржавам снимање кавера

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".