Жену свог живота Лука је упознао када је имао само 19 година, док је њој било шест више. Она је у то време радила у једној спортској агенцији, а спојио их је пословни разговор, који се претворио у тросатно ћаскање.

Лука ретко говори о приватном животу, а зна се да је већ годинама у браку са Вањом. Иако многи знају да пар има троје деце те да се уз њих никада нису везали никакви скандали и афере, мало ко уопште ишта зна о њој.

Foto:Profimedia

 

Вања Модрић заиста је нетипична супруга фидбалера - њен профил на друштвеним мрежама намењен је само блиским пријатељима, утакмице свог супруга снима и с њим их детаљно анализира, а шушка се и да је управо она заслужна за његове трансфере и професионалне одлуке.

Лука је први пута видео Вању када је њој било 25, а њему 19. Заносна плавуша привукла му је поглед код стадиона Максимир док је он играо за Динамо, а све ово се одиграло у лето 2004. године.

Убрзо су упловили у романсу, па је она тада напустила посао и кренула са њим у Енглеску када је потписао уговор са Тотенхемом. Постала је његов лични агент и главно је карика иза огромног споразума са Реал Мадридом из 2012. године, за који је Модрић потписао милионски уговор.

За разлику од многих супруга и девојака фудбалера, Вања живи повученим животом, далеко од рефлектора и сцене. Њих двоје венчали су се у мају 2010. године у Загребу, а кум им је био саиграч Модрића из Тотенхема Ведран Ћорлука.

Брачни пар Модрић има троје деце - сина Ивана и две ћерке, Ему и Софију. За разлику од скромне и повучене Вање, њена мајка је од фудбалера Динама добила надимак шефица. Она је радила у Динаму и знала сва тадашња пословања, па су је фудбалери звали чим им је требала нека информација о премијама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".