Миљана је после изласка из ријалитија "Задруга 6" почела да одржава наступе у клубовима у Србији и иностранству, а познати певачи су дали бројне критике: 

- Скоро сам видео да је у Аустрији скоро била гост Миљана Кулић. Мој коментар на то био би... Ево, не знам - започео је Шаран за "Курир", па додао:

- Гледао сам како се ваља по бини. Дође, отпева шест песама на плејбек. Миљана Кулић у клубу?! Замисли, ми смо сад колеге?! Замисли кад Принц има озбиљан бенд, уложио је у то, учио је да свира, мучи се годинама, одради наступ и на крају најави за следећу недељу Миљану Кулић. Друже, само ти остаје WЦ и конопац!

 

Млади певач Стефан Здравковић поделио је мишљење са Шараном:

- Уздишем све време, надам се да ме гледаоци не чују. Чињеница да она или било ко попут ње наступа, не улива много наде музичарима да ће ствари ићи набоље. Мислим да треба да нам буде подстрек да гриземо - каже Принц, а Шаран се надовезао:

- Она не дође као музичар, него као медвед у циркусу. Има и за то место, али то нису клубови где ми свирамо. Људи желе да плате карту да гледају Миљану како се ваља по поду. И онда ми после говоре да не кажем за публику да је глупа.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: