Кортни Кардашијан на концерту рок бенда Блинк-182, у којем је њен супруг Травис Бејкер бубњар, објавила је да је трудна. Док је њен драги наступао она је држала транспарент: "Трависе, трудна сам".

Кортни Кардашијан после одржаног концерта на Инстаграму је потврдила да чека прво дете са Бејкером.

Када је најстарија сестра породица Кардашијан подигла транспарент Травис је одмах скочио са сцене, сишао у публику да би је загрило и пољубио.

https://www.facebook.com/reel/295775496125069

Кортни је крајем прошле године рекла да је после 10 покушаја вантелесне оплодње одустала од овог начина да добије дете јер, како је рекла, била је често незадовољна, нерасположена и имала је симптоме тешке депресије.

Фото: Профимедиа

 

Први пут о ВТО-у Кортни је говорила у ријалити програму "Тхе Кардасхианс" када је признала својој мајци Крис Џенер да је одлазак код гинеколога био "ужасан".

"Ови покушају су све само нису дивно искуство. Лекови које узимам доводе ме у стање менопаузе, дословно менопаузе. Депресивна сам и почела сам да се гојим", рекла је Кортни.

Фото: Профимедиа

 

Ријалити звезда има троје деце - Мејсона (13), Пенелопе (10) и Рејна (8) са бившим дечком Скотом Дисиком (39).

Травис Бејкер пре Кротни добио је двоје деце са бившом супругом Шаном Моаклер, сина Ландона (29) и ћерку Алабаму (19).

Кортни и Травис започели су своју везу и брак крајем 2020. године после више од 10 година пријатељства. У фебруару 2021. године открили су да су у вези, а већ у октобру да су верени.

Пар је после општинског венчања у Санта Барбари у мају 2022. године отпутовао у Италију због екстравагантне прославе са породицом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".