Српски кошаркаш Никола Јокић, који је пре неколико дана с Денвером освојио НБА лигу, више пута је разнежио навијаче показавши како указује љубав и поштовање супрузи Наталији и на терену.

Фото: Танјуг/АП/Jack Dempsey

 

 

Будући да спортисти скидају накит током мечева, Јокић је пронашао начин да његова венчана бурма ипак буде уз њега за време утакмица – тако што је закачи за пертле патика.

Фото: Профимедиа

 

 

У питању је врло симпатичан гест који нас је подсетио на најромантичнији сличан потез неког спортисте, односно на начин на који је Бастијан Швајнштајгер показивао љубав према Ани Ивановић када су се тек заљубили.

Фото: Профимедиа

 

 

Српска тенисерка и немаки фудбалер у браку су од јула 2016. године, а недавно су добили треће дете, дечака који се придружио старијој браћи Леону и Луки. Они су прави пример идиличног и складног пара, а од првих дана до данас изгледају једнако задовољно.

Иако ретко говоре о својој приватности, никада нису крили колико су срећни заједно, а Бастијан је на самом почетку везе решио да на симпатичан начин свима покаже колико је заљубљен.

 

 

Он је, наиме, док је још наступао за минхенски Бајерн 2015. године, у више наврата током мечева носио персонализоване копачке на којима је био исписан датум почетка њихове везе, реч "душо" на српском језику и застава Србије. Тај његов потез препричава се скоро деценију.

Ово је, иначе, био његов уобичајени начин да укаже на нешто што му је важно, будући да је, рецимо, током наступа за репрезентацију Немачке на копачкама имао датум свог дебитовања за национални тим и заставу своје земље, пише глоссy.рс.

БОНУС ВИДЕО: