Драгана Мићаловић важи за једну од најлепших глумица на нашој јавној сцени, а оно по чему је највише препознајемо је природан изглед који пажљиво негује.

„Трудим се да се здраво храним, носим храну са собом и увек одвојим време за своја три велика оброка. Нисам присталица дијета и уздржавања хране. Ја сам неко ко мора да има три обилна оброка која морају да буду здрава“, рекла је Драгана једном приликом за београдске медије

Фото: Инстаграм принтскрин/ hipokampelefentokamela

 

Осим исхране и тренинга, глумица велико поверење има у домаће препарате, а један од њих је и природни шампон који Драгана прави у кућној радиности.

Њен шампон садржи активни угаљ, па вам доносимо најпопуларнији рецепт који можете одмах испробати. Кокосово уље је важно за негу власи, а мирис етеричног уља можете изабрати  и сами. Не саветује се само да користите чајевац, јер такав шампон може бити прејак за кожу главе.

Састојци:

2 кашике активног угља
1 кашика кокосовог уља
150 г домаћег сапуна
10 капи етеричног уља лаванде
250 мл дестиловане воде

Припрема

Изрендајте сапун па га растворите у води. Додајте уља и угаљ па добро измешајте и сипајте у чисту бочицу. Пре прања косе увек енергично протресите шампон, а ако имате светлу боју, темељно је исперите након прања. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".